Se filmstudiofilm hemma


För dig som var medlem i Karlskrona Filmstudio i våras:

Se filmstudiofilm hemifrån!

Karlskrona Filmstudio har beslutat att inte visa film på bio under hösten 2020. Signalerna från myndigheterna är fortfarande att vi ska hålla avstånd och undvika onödiga närkontakter på grund av pandemin.

Som en ersättning för de tre filmer vi skulle visat i våras kommer vi erbjuda vårens medlemmar att streama fyra filmer hemifrån.

Vilka filmer det blir vet vi i dagsläget inte eftersom vår huvudorganisation SFF (Sveriges Förenade Filmstudios) gör urvalet, men vi räknar med att tex Parasit ingår. För vårens medlemmar kommer dessa visningar att vara gratis.

Praktiskt går det till så att Karlskrona Filmstudio skickar en lista med vårens medlemmars e-post-adresser till SFF. Vi behöver därför veta din e-postadress och få ett medgivande att skicka den vidare. Den kommer enbart att användas för detta syfte.

När filmvisningarna online kommer igång i höst får du en länk till filmen så att du kan titta på den via din dator, platta eller mobil.

Om du vill tacka ja till detta erbjudande ska du skicka ditt namn, din e-postadress och ett medgivande till filmstudiokarlskrona@gmail.com

Sprid gärna detta budskap till andra som var medlemmar i Karlskrona Filmstudio våren -20

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s